EHBO WANDSYSTEEM INDUSTRIE


EHBO wand inclusief EHBO artikelen voor bedrijven in de industrie. Representatief EHBO wandpaneel voor bedrijven in de industrie. Ideaal voor direct en overzichtelijk beschikbaar hebben van EHBO artikelen op de werkplek op een strategische en centrale plaats. De afmetingen van het EHBO wandbord zijn 75x90cm. Levering inclusief bewaarbox voor bril, brandblusdeken, oogspoelmiddel en zeer handige pleisterdispenser. Eenvoudig op te hangen en bevat de meest gebruikte EHBO artikelen in de houtindustrie.  Monteer het EHBO wandsysteem op een strategische plaats bij entree, werkplaats en kantine voor snelle eerste hulpverlening. Bij levering worden EHBO artikelen los meegeleverd. Met bijgeleverde tape met sterke kleefkracht plakt u de EHBO artikelen op het bord. Voor het overzichtelijk bijhouden van de periodieke EHBO controle bieden wij het praktische logboek. Het EHBO bord voor de industrie heeft een levertijd van circa tien werkdagen. In de webshop meer EHBO-borden.


EHBO WANDSYSTEEM INDUSTRIE | VOORDEEL

EHBO wandbord maakt het mogelijk om EHBO artikelen overzichtelijk bij elkaar aan de wand te hangen. Vanwege de opvallende kleuren en voorbedrukte pictogrammen op het bord wordt deze EHBO innovatie direct met aanwezigheid van bedrijfsveiligheidsartikelen geassocieerd. Ook toont de aanwezigheid van dit fraaie EHBO wandbord  aan controlerende instanties dat u de veiligheid binnen uw bedrijf goed op orde heeft. Ook is het EHBO wandsysteem vanuit de RI&E aan te raden zodat bij calamiteit met letsel tijdwinst kan worden geboekt. Er hoeft niet naar een ergens rondslingerende verbandkoffer of pleisters te worden gezocht. Er gaat geen tijd verloren wat bij beperken van letsel enorm belangrijk is. Het robuuste bord is van kunststof en aluminium en is eenvoudig op-te-hangen en snel weer bij-te-vullen. Neem voor informatie contact op.


EHBO WANDSYSTEMEN

EHBO WANDSYSTEEM INDUSTRIE | LEVERINGSOMVANG
Verbandkoffer inclusief wandhouder met klikbevestiging Vier voorbereide gaten voor snelle wandmontage
Oogspoelstation (1 flacon steriel 500ml - 1 flacon PH-neutraal 250ml) Wandbord 75 x 90 cm (inclusief vier RVS wandafstandhouders)
Pleisterdispenser met sleutel (40 textielpleisters en 45 plastic PE pleisters) Blusdeken afmeting 1.20 x 1.20 meter - hardbox (ongeschikt op vetbrand)
Tape (dubbelzijdig klevend) met grote kleefkracht voor artikel bevestiging De bij het artikel vermelde prijs is inclusief bezorging - exclusief B.T.W.


INHOUD VERBANDKOFFER:
2x snelverband 12 x 10 cm 1x reddingsdeken (goud/zilver)
2x snelverband 6 x 8 cm 1x rol kleefpleister 25 mm
4x hydrofiel gaas 5 x 9 cm 1x wondpleister assortiment
4x hydrofiel gaas 10 x 10 cm 1x wondpleister strips 100 x 6 cm
5x wondkompres 10 x 10 cm 1x verbandschaar 19 cm
1x steriele doek 50 x 50 cm 1x beademingsmasker
1x set hechtstrips 76 mm 2x nitril handschoenen
2x ideaal windsel 8 cm 5x vingerverband (vingerbob)
2x ideaal windsel 6 cm 1x pincet
2x elastisch fixatiewindsel 6 cm 2x zelfklevend fixatiewindsel 8 cm
1x desinfectielotion 30 ml afmeting EHBO-koffer 32 x 22.5 x 12 cm