EHBO WANDSYSTEEM HOUTINDUSTRIE


EHBO wand inclusief EHBO artikelen voor bedrijven in de houtindustrie. Representatief EHBO wandbord voor hout bewerking en verwerking bedrijven. Ideaal voor het direct en overzichtelijk beschikbaar hebben van EHBO artikelen op de werkplek op een strategische en centrale plaats. De afmetingen van het EHBO wandbord zijn 75x90cm. Levering inclusief bewaarbox voor bril, brandblusdeken, oogspoelmiddel en zeer handige pleisterdispenser. Eenvoudig op te hangen en bevat de meest gebruikte EHBO artikelen in de houtindustrie.  Monteer het EHBO wandsysteem op een strategische plaats bij entree, werkplaats en kantine voor snelle eerste hulpverlening. Bij levering worden EHBO artikelen los meegeleverd. Met bijgeleverde tape met sterke kleefkracht plakt u de EHBO artikelen op het bord. Voor het overzichtelijk bijhouden periodieke EHBO controle bieden wij het praktische logboek. Het EHBO bord houtindutrie heeft een levertijd van circa tien werkdagen. In de webshop meer EHBO-borden.


EHBO WANDSYSTEEM | VOORDEEL

EHBO wandbord maakt het mogelijk om EHBO artikelen overzichtelijk bij elkaar aan de wand te hangen. Vanwege de opvallende kleuren en voorbedrukte pictogrammen op het bord wordt deze EHBO innovatie direct met aanwezigheid van bedrijfsveiligheidsartikelen geassocieerd. Ook toont de aanwezigheid van dit fraaie EHBO wandbord  aan controlerende instanties dat u de veiligheid binnen uw houthandel of houtbewerkingsbedrijf goed op orde heeft. Ook is het EHBO wandsysteem vanuit de RI&E aan te raden zodat bij bedrijfscalamiteit met letsel tijdwinst wordt geboekt. Er hoeft niet naar een ergens rondslingerende verbandkoffer of pleisters te worden gezocht. Er gaat geen tijd verloren wat bij beperken van letsel belangrijk is. Het robuuste bord is van kunststof en aluminium en is eenvoudig op-te-hangen en snel weer bij-te-vullen.EHBO WANDSYSTEEM | LEVERINGSOMVANG
Bewaarbox voor schoon opbergen van veiligheidsbril Enkel levering Drenthe - Overijssel - Groningen
Oogspoelstation (2 flacons steriele oogspoeling - per flacon 500ml) Wandbord 75 x 90 cm (inclusief vier RVS wandafstandhouders)
Pleisterdispenser met sleutel (40 textielpleisters en 45 plastic PE pleisters) Blusdeken afmeting 1.20 x 1.20 meter - hardbox (ongeschikt op vetbrand)
Tape (dubbelzijdig klevend) met grote kleefkracht voor artikel bevestiging De bij het artikel vermelde prijs is inclusief bezorging - exclusief B.T.W.