EHBO WANDSYSTEEM HACCP


EHBO wandbord HACCP. Representatief EHBO wandbord voor Horeca en voedselindustrie. Wandbord met afmeting van 75x90cm. Levering is inclusief verbandkoffer, blusdeken, oogspoelstation en pleisterdispenser met blauwe detectie pleisters. Modern EHBO artikelen wandsysteem voor overzichtelijk ophangen van EHBO artikelen in keuken of productieruimte in de voedselindustrie. Monteer het HACCP EHBO wandbord op een strategische plaats voor snelle eerste hulpverlening. Bij levering worden EHBO artikelen los meegeleverd. Met bijgeleverde tape met sterke kleefkracht plakt u de EHBO artikelen aan het bord of doen wij dit voor u. Voor het overzichtelijk bijhouden periodieke EHBO artikelen controle bieden wij het praktische logboek. Het HACCP EHBO bord heeft de levertijd van circa tien werkdagen. In de webshop meer EHBO-wandborden.


EHBO HACCP OMGEVINGEN

EHBO wandbord Horeca en HACCP omgevingen maakt het mogelijk om EHBO artikelen bij elkaar aan de wand te hangen. Vanwege de opvallende kleur en voorbedrukte pictogram symbolen wordt deze EHBO innovatie direct met aanwezigheid van veiligheidsartikelen geassocieerd. Ook toont de aanwezigheid van het EHBO wandbord aan toezichthoudende instanties dat u de veiligheid binnen uw organisatie op orde heeft. Ook is het EHBO wandbord vanuit de RI&E aan te raden omdat bij bedrijfscalamiteit met letsel tijdwinst wordt geboekt. Er hoeft niet naar een ergens rondslingerende verbandkoffer of pleisters te worden gezocht. Er gaat geen tijd verloren wat bij beperken van letsel belangrijk is. De wandplaat is vervaardigt van een stevige combinatie van kunststof en aluminium. Het wandbord ophangen is net als bijvullen snel uit te voeren.


EHBO WANDSYSTEMEN

EHBO WANDSYSTEEM HACCP | LEVERINGSOMVANG
Bedrijfsverbandkoffer HACCP met wandhouder Wandbord 75 x 90 cm (inclusief vier RVS wandafstandhouders)
Oogspoelstation (2 flacons steriel oogspoelmiddel - per flacon 500ml) Blusdeken afmeting 1.20 x 1.20 meter - hardbox (ongeschikt op vetbrand)
Pleisterdispenser inclusief sleutel en 70-stuks blauwe detectie pleisters De vermelde artikelprijs is inclusief bezorging - exclusief B.T.W.
Tape (dubbelzijdig klevend) met grote kleefkracht voor artikel bevestiging Enkel levering provincie Drenthe - Overijssel - Groningen


INHOUD VERBANDKOFFER HACCP:
2x Snelverband 12 x 10 cm 1x Reddingsdeken (goud/zilver)
2x Snelverband 6 x 8 cm 1x Rol kleefpleister 25 mm
4x Hydrofiel gaas 5 x 9 cm 1x Wondpleister assortiment
4x Hydrofiel gaas 10 x 10 cm 1x Eerstehulpschaar 19 cm
5x Wondkompres 10 x 10 cm 1x Beademingsmasker
1x Steriele doek 50 x 50 cm 2x Nitril handschoenen
1x Set hechtstrips 76 mm 5x Vingerverband (vingerbob)
2x Ideaal windsel 8 cm 1x Pincet
2x Ideaal windsel 6 cm 1x Brandwondenkompres 5 x 15 cm
2x Elastisch fixatiewindsel 6 cm 1x Brandwondengel flacon 118 ml
2x Zelfklevend fixatiewindsel 8 cm 1x Wondpleister assortiment detectie
1x Flesje desinfectielotion 30 ml 1x Wondpleister strips detectie
1x Stroomdiagram en inhoudsopgave 1x Rol kleefpleister 25 mm detectie