EHBO WANDSYSTEEM METAALBEDRIJF


EHBO artikelen metaalbedrijf wandbord. Representatief EHBO wandbord voor metaalbedrijven inclusief EHBO artikelen. Ideaal voor direct en overzichtelijk beschikbaar hebben van EHBO artikelen op een strategische centrale plaats op de werkplak. Afmeting van het bord is 75x90cm en het bord wordt geleverd met verbandkoffer, blusdeken, oogspoeling, pleisterdispenser en blauwe bewaarbox voor handschoenen en veiligheid bril. Bevat de meest gebruikte EHBO artikelen in metaalbedrijven. Monteer het bord op een strategische plaats voor snelle eerste hulpverlening. Bij levering worden EHBO artikelen los meegeleverd. Met bijgeleverde tape met sterke kleefkracht plakt u de EHBO artikelen op het bord. Voor bijhouden  EHBO controles bieden wij het logboek. Het EHBO bord heeft levertijd van circa tien werkdagen. In de webshop meer EHBO-borden.


EHBO WANDSYSTEEM | VOORDEEL

EHBO wandbord maakt het mogelijk om EHBO artikelen overzichtelijk bij elkaar aan de wand te hangen. Vanwege de opvallende kleuren en voorbedrukte pictogrammen op het bord wordt deze EHBO innovatie direct met aanwezigheid van bedrijfsveiligheidsartikelen geassocieerd. Ook toont de aanwezigheid van dit fraaie EHBO wandbord  aan controlerende instanties dat u de veiligheid binnen uw metaalbedrijf op orde heeft. Ook is het EHBO wandbord vanuit de RI&E aan te raden zodat bij bedrijfscalamiteit met letsel tijdwinst wordt geboekt. Er hoeft niet naar een ergens rondslingerende verbandkoffer of pleisters te worden gezocht. Er gaat geen tijd verloren wat bij beperken van letsel belangrijk is. De wandplaat is vervaardigt van een stevige combinatie van kunststof en aluminium. Het wandbord ophangen is net als bijvullen snel uit te voeren.


EHBO WANDSYSTEMEN

EHBO WANDSYSTEEM METAALBEDRIJF | LEVERINGSOMVANG
Verbandkoffer inclusief wandhouder Bewaarbox voor veiligheidsbril en bewaarbox voor handschoenen
Oogspoelstation (1 fles 500ml steriele en 1 fles 250ml Ph neutrale oogspoeling) Wandbord 75 x 90 cm (inclusief vier RVS wandafstandhouders)
Pleisterdispenser met sleutel (40 textielpleisters en 45 plastic PE pleisters) Blusdeken afmeting 1.20 x 1.20 meter - hardbox (ongeschikt op vetbrand)
Tape (dubbelzijdig klevend) met grote kleefkracht voor artikel bevestiging Vermelde prijs is exclusief B.T.W. / Enkel levering Drenthe - Overijssel - Groningen


INHOUD VERBANDKOFFER:
2x snelverband 12 x 10 cm 1x reddingsdeken (goud/zilver)
2x snelverband 6 x 8 cm 1x rol kleefpleister 25 mm
4x hydrofiel gaas 5 x 9 cm 1x wondpleister assortiment
4x hydrofiel gaas 10 x 10 cm 1x wondpleister strips 100 x 6 cm
5x wondkompres 10 x 10 cm 1x verbandschaar 19 cm
1x steriele doek 50 x 50 cm 1x beademingsmasker
1x set hechtstrips 76 mm 2x nitril handschoenen
2x ideaal windsel 8 cm 5x vingerverband (vingerbob)
2x ideaal windsel 6 cm 1x pincet
2x elastisch fixatiewindsel 6 cm 2x zelfklevend fixatiewindsel 8 cm
1x desinfectielotion 30 ml afmeting EHBO-koffer 32 x 22.5 x 12 cm