EHBO WANDSYSTEEM MONTEREN


EHBO wandsysteem monteren? Voor het monteren van EHBO wandsystemen aan de wand worden er vier gaten (in de hoeken) van de wandborden voorbereid. Voor het vastzetten van EHBO wandborden aan een muur of andere constructie worden vier fraaie roestvrijstalen wandafstandhouders meegeleverd. De wandborden zijn licht van gewicht waardoor zelfs door één persoon te monteren. De wandborden of wandpanelen hebben één en dezelfde afmeting, namelijk 75x90cm. Afmetingen minimaal nodig om vier artikelen op de wandborden te bevestigen door te plakken. Plakken...? Dat klopt, om de EHBO artikelen aan het bord te bevestigen wordt tape met enorme sterke kleefkracht bijgeleverd. Het degelijke ontwerp en doordachte constructie is ongeëvenaard. U kunt er ook voor kiezen om bedrijfsveiligheid materialen los aan de wand te monteren. Met een EHBO wandsysteem wordt in elk geval een groot aantal gaten in wanden voorkomen. De artikelen op de borden worden los goed verpakt meegeleverd.


De functionaliteit van een EHBO wandsysteem hangt niet alleen van de op de borden gemonteerde EHBO materialen af. De plaats waar deze veiligheidsborden in panden opgehangen worden dient strategisch gekozen te worden. Dus in bedrijfsruimten en omgevingen waar risico op lichamelijk letsel is. Monteer een wandsysteem ook op een goed zichtbare plaats en bijvoorbeeld niet achter een deur. Voorbeelden van een strategische plaats voor het monteren zijn bij receptie, ingang fabriekshal, trap opgang per verdieping en wellicht heeft u al een positie voor ogen waar deze EHBO voorziening maximaal opvalt en goed tot zijn recht komt. Door het gebruik van opvallende kleuren op de wandborden worden de borden direct met de aanwezigheid van bedrijfsveiligheid middelen geassocieerd plus de pictogrammen zitter er al op. De EHBO artikelen op de borden zijn zowel bij te vullen of indien nodig te vervangen. Op de afbeelding rechts ziet u de wandafstandhouders waarmee u het bord aan de muur kunt ophangen. In ieder van de vier bord hoeken van het EHBO wandsysteem is een gat voor de wandafstandhouder voorbereid. Neem voor advies en informatie omtrent het monteren van EHBO wandsystemen contact op, wij zijn graag van dienst.


Ook de vier wandafstandhouders zijn incusief. Deze zijn gemaakt van kwalitatief staal en het schroefdraad is tegendraads* (net als bij fietstrappers*) ter voorkoming dat de afstandhouders zomaar losgedraaid kunnen worden. Om dit bord aan de wand te bevestigen zijn slechts vier schroeven en vier pluggen benodigd. Op de afbeeldingen is te zien dat het bord is voorzien van voorbedrukte afbeeldingen van EHBO artikelen. Zo weet u precies op welke plaats op het EHBO wandbord u de artikelen kunt aanbrengen wat met de meegeleverde tape met sterke kleefkracht dient te gebeuren. Na productie verlaten alle soorten wandborden pas na een grondige controle zeer goed verpakt het productie proces. Het gewicht van het kunststof/aluminium bord zonder artikelen is circa anderhalve kilogram en met EHBO artikelen weegt het bord circa 5-kilogram.


EHBO WAND | DE OPLOSSING VOOR SNELLE EERSTE HULP