EHBO WANDSYSTEEM MKB


EHBO wand inclusief EHBO artikelen. Representatief EHBO wandbord voor MKB bedrijven. Afmeting van het EHBO bord is 75x90cm. Levering inclusief verbandkoffer, blusdeken, oogspoelstation en pleisterdispenser met 40 textiel en 45 PE pleisters. Moderne EHBO artikelen wandbord voor overzichtelijk ophangen van EHBO artikelen aan de wand. Monteer de EHBO wand op een strategische plaats bij hoofdentree, bedrijfshal productiehal, magazijn en kantine voor snelle eerste hulpverlening. Bij levering worden EHBO artikelen los meegeleverd. Met bijgeleverde tape met sterke kleefkracht plakt u de EHBO artikelen aan het bord of doen wij dit voor u. Voor overzichtelijk bijhouden periodieke EHBO controle bieden wij het praktische logboek. Het EHBO wandbord heeft een levertijd van circa tien werkdagen. In de webshop meer EHBO-borden.


EHBO WANDSYSTEMEN

EHBO wandbord maakt het mogelijk om EHBO artikelen overzichtelijk bij elkaar aan de wand te hangen. Vanwege de opvallende kleuren en voorbedrukte pictogrammen op het bord wordt deze EHBO innovatie direct met aanwezigheid van bedrijfsveiligheidsartikelen geassocieerd. Ook toont de aanwezigheid van dit fraaie EHBO wandbord  aan controlerende instanties dat u de veiligheid binnen uw organisatie op orde heeft. Ook is het EHBO wandbord vanuit de RI&E aan te raden omdat bij bedrijfscalamiteit met letsel tijdwinst wordt geboekt. Er hoeft niet naar een ergens rondslingerende verbandkoffer of pleisters te worden gezocht. Er gaat geen tijd verloren wat bij beperken van letsel belangrijk is. De wandplaat is vervaardigt van een stevige combinatie van kunststof en aluminium. Het wandbord ophangen is net als bijvullen snel uit te voeren.


EHBO WANDSYSTEMEN

EHBO WANDSYSTEEM MKN | LEVERINGSOMVANG
Bedrijfsverbandkoffer met wandhouder Wandbord 75 x 90 cm (hoekgaten voorbereid / inclusief vier wandafstandhouders)
Oogspoelstation (2 flacons steriele oogspoeling - per flacon 500ml) Blusdeken afmeting 1.20 x 1.20 meter - hardbox (ongeschikt op vetbrand)
Pleisterdispenser met sleutel (40 textielpleisters en 45 plastic PE pleisters) De vermelde artikelprijs is inclusief bezorging - exclusief B.T.W.
Tape (dubbelzijdig klevend) met grote kleefkracht voor artikel bevestiging Pictogrammen EHBO artikelen op het paneel voorbedrukt


INHOUD VERBANDKOFFER:
2x snelverband 12 x 10 cm 1x reddingsdeken (goud/zilver)
2x snelverband 6 x 8 cm 1x rol kleefpleister 25 mm
4x hydrofiel gaas 5 x 9 cm 1x wondpleister assortiment
4x hydrofiel gaas 10 x 10 cm 1x wondpleister strips 100 x 6 cm
5x wondkompres 10 x 10 cm 1x verbandschaar 19 cm
1x steriele doek 50 x 50 cm 1x beademingsmasker
1x set hechtstrips 76 mm 2x nitril handschoenen
2x ideaal windsel 8 cm 5x vingerverband (vingerbob)
2x ideaal windsel 6 cm 1x pincet
2x elastisch fixatiewindsel 6 cm 2x zelfklevend fixatiewindsel 8 cm
1x desinfectielotion 30 ml afmeting EHBO-koffer 32 x 22.5 x 12 cm