AED WANDSYSTEEM


EHBO wandsysteem inclusief AED en EHBO artikelen. Voordelig EHBO wandsysteem biedt uitkomst om op de werkvloer in effectieve reanimatie en eerste hulpverlening te voorzien. Dit flexibel in te richten AED en EHBO wandsysteem is een grote plus voor de RI&E binnen uw bedrijf of organisatie. Ook dit wandsysteem is speciaal ontworpen en geschikt om voor tijdelijke toepassing zoals op bouwplaatsen en andere locaties in te zetten. Een bij te plaatsen brandblusapparaat kan onder of naast het wandsysteem aan de wand worden bevestigt. Op de werkvloer is het een tijdwinnend voordeel dat zowel een AED als de juiste EHBO materialen goed zichtbaar en snel voorhanden zijn.   Hang een EHBO wandsysteem bijvoorbeeld bij de receptie zodat bezoekers, personeel en leveranciers direct zien dat u de veiligheid goed voor elkaar heeft. Dit AED EHBO wandsysteem is ook voor uw RI&E een grote aanwinst. Informatie over het wandsysteem met AED apparaat? Neem gerust contact op. In de shop meer EHBO-wandpanelen.


Een AED wordt ook wel defibrillator genoemd. AED's zijn levensreddend. Wij zijn leverancier van Defibtech AED apparaten. Dit zijn AED apparaten van prima kwaliteit en snel inzetbaar vanwege het lichte gewicht en gesproken tekst aanwijzingen. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen hartfalen en dit aantal neemt steeds toe. Een AED geeft bij hartfalen een elektrische schok om het hartritme in stand te houden. Met een gebruiksvriendelijke AED binnen uw organisatie vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer. Op het EHBO wandpaneel op de afbeelding op deze pagina is een AED toegevoegd en de blusdeken verwijderd. Wij kunnen de EHBO wandsystemen als maatwerk aanbieden en het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo en tekst voor bijvullen op het bord weer te geven. Optimale veiligheid op de werkvloer met EHBO borden.


Heeft u een AED aangeschaft of gaat u een AED kopen eventueel met EHBO wandsysteem. Dan is het handig om het volgende te lezen. In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Er wordt naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. 6 minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparaten werken. Op www.hartslagnu.nl is het mogelijk om een AED locatie aan te melden. De prijs van het EHBO wandpaneel inclusief AED apparaat is maatwerk. Neem voor uw maatwerk prijs contact op dan maken wij de beste prijs.


CONTACTFORMULIER